TKK-Rakennuksen projekti Asunto-osakeyhtiö Oma-Tuvan tontilla keräsi erinomaista palautetta. Päivi Karjalainen, taloyhtiön hallituksen jäsen ja projektin toteuttamisesta taloyhtiön edustajana vastannut henkilö, antoi vilpittömät kiitokset onnistuneesta hankkeesta:

 

“Minulla on ainoastaan positiivista sanottavaa. Neljän vuosikymmenen työurani aikana olen osallistunut useisiin rakennusprojekteihin ja nähnyt monenlaisia toimijoita. Jos pitäisi valita joku yhteistyökumppani tuolta ajalta, TKK-Rakennus olisi ehdottomasti listan kärjessä.”

Päivi Karjalainen / As. Oy Oma-Tupa

“Meni hienosti, olen tyytyväinen. Poikkeuksellinen tilanne sikäli, että työ valmistui etuajassa”, kiittää tilapalvelupäällikkö Jääskeläinen F.E. Sillanpään lukiosta Hämeenkyrössä.

Jääskeläinen / F.E.Sillanpään lukioTilapalvelupäällikkö

“Siitä tuli hieno!” Nekalan Kortteentien kohteen isännöitsijä Timo Antila Tampereen Ammatti-isännöitsijät Oy:sta korostaa, että erittäin hyvää projektissa oli se, että työnjohto oli koko ajan paikalla. 

“Yllätyksiä ei päässyt tapahtumaan, tai tapahtuuhan niitä työmailla aina, mutta reagointia vaativat tilanteet päästiin heti käsittelemään ja ongelmat ratkaistiin nopeasti.” 

Antila kehuu myös ilmapiiriä työmaalla ja työmaakokouksissa hyväksi. 

Timo Antila / Kortteentien pienkerrostaloIsännöitsijä